Els efectes del coronavirus en la societat

lunes 13 julio 23759 Compartes

Els efectes del coronavirus en la societat

Han passat gairebé dos mesos des del primer contagi de coronavirus a Espanya i, actualment, el nostre país porta un total d'11 dies confinat.
Molts ho veuen com un fet catastròfic, de moments tristos i estressants al no poder sortir de les seves cases per veure el món exterior. Metges, sanitaris, perruquers, treballadors de supermercats o simplement les persones que tenen un gos a casa, poden arribar a ser envejats pel simple fet de poder sortir de casa.
Actualment la majoria de la societat està complint amb la quarantena i, amb més o menys dificultat, han interromput les seves vides per donar pas a què el Govern intenti pal·liar aquesta situació tan complicada.
El que sí que és cert, és que gràcies a aquesta pandèmia mundial s'està donant peu a què moltes persones utilitzin els recursos que tenen a l'abast per entretenir i fer passar aquest confinament de la manera més planera possible als altres.
És el cas de la Sara Sobrevals i l'Eric León, que han decidit unir-se per crear contingut a les seves xarxes social i amenitzar, així, els dies tancats a casa.
"Ja n'hi ha prou de tanta notícia pessimista", argumenta Sara. "Estem passant per moments molt complicats, precisament per això necessitem algú que ens faci desconnectar i fer passar una bona estona".
El que no s'esperaven aquests dos balaguerins, era la repercussió mediàtica que han tingut els seus vídeos.
"Jo fa temps que vaig decidir obrir-me un canal a Youtube, però mai vaig acabar de trobar-m'hi còmode. El que no m'esperava ara mateix, era tenir tant d'èxit fent una cosa que m'agrada tant, que és riure i fer riure als altres", afirma Eric León.
Receptes, acudits, bromes i reptes són alguns dels vídeos que aquesta parella ha decidit penjar en les seves xarxes socials. "El fet d'estar separats, cadascú a casa seva, no és un impediment per poder continuar amb el nostre toc d'humor", argumenta Sara Sobrevals. Ja que des de fa exactament 10 dies, que es graven fent els vídeos, cada un des de la seva respectiva casa.
El seu canal de Youtube i Instagram conjunt s'anomena "Ahora sí, que ya no me sacas", en honor a l'època que tots dos van anar a viure junts.
"Tots tenim dies avorrits, fins i tot nosaltres, però és important treure aquest avorriment i donar-li un toc d'humor a la vida, que són dos dies!", diu Eric León.
El que sí que és cert, és que cada dia hi ha més persones que lluiten per acabar amb aquesta sensació de buidor i intenten fer més amena l'estança a casa dels seus companys i veïns.


Recomendado