L'ajuntament de barcelona aprova el projecte taula!

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

2059 35248 Compartes

Després de diverses disputes amb els veïns de barcelona l'alcaldessa Ada Colau al costat del Ministeri de Foment aproven el projecte taula.
La ministra de foment Ana Pastor a assistit al costat de l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau a l'acte de la primera pedra a Vallvidrera per a la construccion del macroprojecte "BCNTable" En l'acte an assistit diversos vallvidrenyus de vallvidrera com el Pel Blanc, Gerard el G i d'altres veïns.
El macroprojecte taula serà l'edifici més gran del món superant així Dubai o els Estats Units, l'empresa encarregada d'operar les obres a estat Tibidabo SA ja que és l'empresa en tot europa que disposa d'un major nombre d'esclaus disponibles.
L'alcaldessa Ada Colau a remarcat que s'hauran de derumbar algunes parts actuals de Barcelona i Catalunya per poder complir el projecte.
Esta planificat derumbar ...
-Sagrada Família
-Barri Gòtic i raval
-Parc Guell
-Montjuïc
etc...
a la resta de catalunya es derumbara per si en un futur es té que expandir la macromesa.
-PortAventura
-Tarragona
-Lleida
-Girona
"es mantindrà rubi, la mina, sant Cosme, el prat, hospitalet i zones d'aquest estil

El projecte taula pretén disposar dels edificis del futur adquirits directament del port de barcelona, ??les noves llaunes són molt segures i resistents i a més podràs triar color!

EL ajuntament al costat del Ministeri de Foment planegen tenir les obres finalitzades a finals de 2017.

Presta molta atenció a això!
Si t'agrada la decoració dels parcs temàtics estil disney o universal
Si t'agradaria tenir un lloc en el nou macroprojecte taula amb mes de 10.000.000.000 € per poder construir el resort més gran i espectacular del món i poder-lo viure en primera persona l'experiència.

Dons aqui no et volem! Disposem d'un lloc per a ser gruer i derumbar sagrada mailia i Tibidabo, siusplau informa't al telèfon 012


BCN Table Junts vam crear el futur ..

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty