Líder d'ALF qüestionat per la policía per una presumpta herència regularitzada a Andorra

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

2059 19638 Compartes

Sorpresa i incredulitat a la seu d'ALF, el nou partit que es presenta a les eleccions raconaires, després que la policia irrompés a les instal·lacions de la candidatura creada fa menys d'una setmana per interrogar el seu líder, Torno a passar per aquí (foto d'arxiu).
Segons fonts policials, s'està investigant l'origen de més de dos milions d'euros declarats de forma irregular pel líder de la formació frikaire, fa menys d'un any, i no es descarten nous interrogatoris o escorcolls.
L'entorn de Torno a passar per aquí descarta qualsevol delicte, i parla d'una herència familiar que va ser regularitzada a Andorra al seu moment.
Fonts del partit puntualitzen que el que s'investiga és una qüestió "personal i no de partit" i que els fets van passar abans que en Torno s'integrés a la candidatura, i manifesten 'total confiança' en l'encara líder de la formació.
Primeres impressions a twitter de simpatitzants del partit mostren "decepció i desencís" pel fet que el partit creat tot just fa una setmana es trobi ja amb el primer cas de corrupció entre les seves files.





Seguirem informant.

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty