Un jove mor electrocutat en tocar la cantenària

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

2059 14074 Compartes

Barcelona| G.T Un noi de 19 anys i veí de Barcelona, Gerard Fernández, va morir la mato nada de diumenge a l'Hospital clínica de Barcelona després d'electrocutar-se amb la catenària de l'estació de trens de Mataró. El jove va ser atès al mateix lloc dels fets per efectius del SEM que li van fer les maniobres de reanimació en dues ocasions fins a estabilitzar-lo per poder-lo traslladar al centre hospitalari, on va acabar morint per les greus ferides que va patir.

Els serveis d'emergències van rebre l'alerta al voltant de les sis del matinada de Dissabte. Segons sembla, el noi anava amb un grup d'amics i havien passat la nit a Mataró. Havien d'agafar un tren però mentre esperaven, Fernández es va enfilar al vagó d'un tren de mercaderies d'estructura metàl·lica que hi havia aturat a la via. En fer-ho, la proximitat catenària que alimenta d'electricitat els ferrocarrils va propiciar que la toqués per accident. Arran de l'impacte, va rebre una forta descàrrega elèctrica que el va deixar en aturada cardíaca. De seguida es va donar l'avís als cossos d'emergències.

Perillositat a la zona

Quan els efectius mèdics van arribar al lloc dels fets, hi havia un agent de la policia local preparat amb un desfibrilador. Aquest i dos efectius del SEM van baixar el jove del tren per intentar reanimar-lo a baix per evitar així el perill de nous incidents. Li van practicar fins a dues reanimacions i, posteriorment, una ambulància del SEM el va portar directament a l'Hospital de Barcelona, on ha acabat morint la mateixa metinada.

Este es un sitio web satírico. No lo tomes en serio. Es una broma.

loading Biewty